Over ons

“We geloven dat om de uitdagingen van morgen aan te kunnen, is het van belang om een vernieuwende mindset aan te nemen en samen in actie komen”

Medalion Real Estate is een bedrijf gespecialiseerd in duurzame renovaties, transformaties en projectontwikkeling, met name gericht op oudere panden, objecten met ernstige onderhoudsachterstand en monumentale objecten die geschikt zijn voor de herbestemming. 

Onze strategie is gebaseerd op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), wat betekent dat we diep respect en liefde hebben voor het verleden, terwijl we tegelijkertijd voorzien in behuizing voor zowel vandaag als de toekomst.

  • We streven naar langetermijnwaardecreatie en gezond winst.
  • Met onze duurzame renovatieprojecten geven we verouderde gebouwen nieuw leven, altijd met oog op huidige en toekomstige bewoners en voor duurzaamheid.
  • Met onze transformaties en projectontwikkeling richten we ons op het revitaliseren van verouderde gebouwen op een manier die sociale impact heeft, zoals het creëren van de start up woningen, zorg en seniorenwoningen of ruimtes voor gemeenschapsdiensten en culturele activiteiten. 

We kijken niet alleen wat er belangrijk is vandaag maar ook in de toekomst. 

En dat doen we met onze partners, architecten, bouwteams, adviseurs, die samen met ons een positieve impact willen maken op de woningmarkt.  

We geloven dat om de uitdagingen van morgen aan te kunnen, is het van belang om een vernieuwende mindset aan te nemen en samen in actie komen.  

Dat is Medalion Real Estate 

Hebben we jou interesse gewekt?

Neem gerust met ons contact op en ontdek de mogelijkheden om samen te werken of investeren in een van onze projecten. 

Met vriendelijke groet, 

Wioletta Medalion,

Algemeen Directeur

Medalion Real Estate B.V.