Onze diensten

Investeren in vastgoed

  • Duurzame renovatieprojecten: korte termijn investering (~6 maanden), vrij van risico met een gemiddeld rendement van ~5% op jaarbasis.
  • Transformatieprojecten: langere termijn (1-2 jaar), hoger risico en een rendement boven 6% op jaarbasis.
  • Projectontwikkeling: lange termijn investering (2-5 jaar), hoog rendement en hoog risico.

Instapniveau vanaf €100.000 per project.

Neem contact op

Aankoop en renovatie advies

Op zoek naar de perfecte woning, maar weet je niet waar te beginnen?

Wij begrijpen dat de aankoop en renovatie van een woning een grote stap is. Daarom staan wij klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het proces. Van het vinden van jouw droomhuis tot het transformeren ervan tot een ware oase van comfort en stijl, wij zijn er voor jou.

  • Met onze uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en ons netwerk van betrouwbare professionals, helpen wij jou bij het vinden van de perfecte woning die voldoet aan al jouw wensen en behoeften.
  • Ons team van ervaren renovatie-experts staat klaar om jouw droomhuis om te toveren tot een plek waar je trots op kunt zijn. Van kleine verbeteringen tot grootschalige renovaties, wij zorgen ervoor dat jouw huis perfect aansluit bij jouw levensstijl en smaak.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw partner zijn in jouw zoektocht naar de perfecte woning.

Met Wioletta en MEDALION Real Estate aan jouw zijde, wordt jouw droomhuis werkelijkheid.

Neem contact op

Samenwerken

Bij MEDALION geloven we in de kracht van samenwerking. Of je nu een ervaren investeerder bent, een gepassioneerde projectontwikkelaar of een individuele klant met een visie, wij staan klaar om jouw partner te zijn in het realiseren van jouw projectdoelen en jouw wensen.

  • Met onze expertise en ons uitgebreide netwerk van professionals in de bouwsector kunnen we elk project, groot of klein, naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuw vastgoedproject, het renoveren van bestaande panden of het vinden van nieuwe investeringsmogelijkheden, wij staan open om samen met jou te werken.
  • Onze vaste bouwteams zijn goed op elkaar ingespeeld en kunnen processen en mensen sturen op tijd, budget en kwaliteit. Met onze doelgerichte aanpak zorgen we voor een efficiënte uitvoering en een succesvol resultaat.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw project? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op